REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

16 - 22 Aralık 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. Zarlar

    Ahmet Altan

      (Everest Yayınları)
  2. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  3. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
  4. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  5. Vejetaryen

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  6. Ateşli Silahlar ve Bilardo

    Can Bonomo

      (Mundi Yayınları)
  7. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  8. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  1. Nexus

    Yuval Noah Harari

      (Random House)
  2. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  3. Intermezzo

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  4. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
50 Pratik Mönü
ISBN: 978-975-14-1110-5
Sayfa Sayısı: 144
Ebat: 230 x 280 mm
Basım Sayısı: 10
Fiyatı: 450.00 TL

50 Pratik Mönü

Jale Balcı



Kahvaltı, beş çayı ve açık büfe… Sağlıklı ve dengeli beslenmenin temel alındığı 50 PRATİK MÖNÜ’de, Dünya ve Türk mutfaklarının geleneksel leziz yemeklerinin yanı sıra, değişen yeme alışkanlığımıza uygun hazırlanmış tarifler de yer alıyor. Yemeğe lezzet katan ve yemek yapımını kolaylaştıran detaylar, ilgi çekici bir anlatımla bu kitapta!

Yazarın Diğer Kitapları

Antakya ANTIOCH City & Cuisine

Jale Balcı

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Antakya ve Yemekleri (küçük boy)

Jale Balcı

Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu

Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu